Huiswerkhulp on demand voor de leerlingen van uw school!

Laat uw leerlingen profiteren van on demand huiswerkhulp op het moment dat zij vast zitten met hun huiswerk.
Door deze service hoeven uw leerlingen tijdens het maken van het huiswerk niet lang vast te zitten en kunnen ze snel hulp inroepen.

Motivatie leerlingen

Leerlingen blijven gemotiveerd tijdens het maken van hun huiswerk
De leerling ondervindt geen onnodige frustratie wanneer de leerling het huiswerk even niet helemaal begrijpt.

Ontzorgend

Uw leerlingen komen goed voorbereid de klas binnen, waardoor de docent minder vragen hoeft te beantwoorden en sneller door de stof heen kan gaan.

Tegen schaduwonderwijs

TutorChannel is voor het beste onderwijs en gelijke kansen voor ieder kind. Laat iedere leerling van dit gemak profiteren.

Hoe het werkt

De leerling logt in, kijkt welke bijlesgever op dat moment beschikbaar is en krijgt direct huiswerkhulp.

Referenties

Relaxed! Ik krijg af en toe verzoeken binnen van leerlingen wanneer ik aan het studeren ben. Superleuk om te doen! Zo kan ik mijn studie en bijbaan op een flexibele manier combineren.

Frank de R.

Als oud docent blijf ik graag betrokken bij het onderwijs. TutorChannel geeft mij de mogelijkheid om in contact te komen met leerlingen. Heel praktisch en professioneel geregeld. Je hebt meteen resultaat van je werk.

Rian V

Ik ben tweetalig opgevoed en ik vind het erg leuk om leerlingen te helpen met de Franse taal. Door het leerplatform kan ik leerlingen helpen wanneer ze de grammatica niet snappen of wanneer ze graag met iemand hun woordjes willen oefenen.

Mathilde

Bijlesgever

Online leerplatform

De huiswerkhulp vindt plaats in ons unieke online leerplatform. Dit leerplatform bevat een videoverbinding met mogelijkheid tot multi screensharing. Daarnaast is er een whiteboard, een tekstverwerker en een chatfunctie om de kennisoverdracht zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!