Over ons

Leuk dat je meer informatie over ons te weten wilt komen! Hieronder vind je wie er achter TutorChannel zit en waarom dit initiatief is gestart.

Jeroen Zwiers

Jeroen Zwiers

Eigenaar TutorChannel

Met bijna 20 jaar ervaring in onderwijsondersteuning, ben ik erg trots op dit nieuwe concept: huiswerkhulp on demand! laughing TutorChannel is tot stand gekomen tijdens mijn MBA Big Data opleiding aan de UvA. Ik heb samen met collega studenten van o.a. de Rabobank, Leaseplan en ORTEC hard gewerkt aan dit project. Het idee was om een platform te maken waardoor leerlingen direct hulp konden krijgen bij hun huiswerk wanneer ze vast zaten. Dit project werd door de medestudenten beoordeeld als het beste innovatieve idee van het jaar!

Door het grote enthousiasme van vele leerlingen en bijlesgevers, ben ik dit project concreet gaan maken. Het doel werd steeds duidelijker! Maak dit platform zo intuïtief en leuk mogelijk! Laat leerlingen zichzelf voorstellen, laat bijlesgevers filmpjes opnemen, zodat er volledige transparantie is en alle partijen precies weten met wie ze te maken hebben! Uiteraard zie je de tarieven en kun je jouw bijlesgever beoordelen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Dit project is pas net gestart! Ons doel is om er alles aan te doen om zoveel mogelijk leerlingen te helpen! We zijn druk bezig om in contact te komen met gemeenten en onderwijsinstanties om ervoor te zorgen dat alle leerlingen van dit project kunnen profiteren. Mocht je als organisatie interesse hebben om mee te doen? Of wil je gewoon meer informatie over dit project? Neem vooral contact op! Ik ben erg benieuwd naar je mening, zodat we samen iets moois voor de maatschappij kunnen neerzetten!