Lees hier de meest gestelde vragen

Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact op via info@tutorchannel.eu

Hoe wordt de huiswerkhulp gegeven?

De huiswerkhulp wordt gegeven via het online leerplatform.

Hier log je automatisch op in wanneer de sessie begint. Deze unieke omgeving heeft allemaal handigheden! Zo heb je niet alleen de beschikking over een videoverbinding, maar kan de bijlesgever én de leerling tegelijk het scherm delen.

Ook kun je de videoverbinding zo groot of klein maken als je zelf wilt.
Je hebt de mogelijkheid om via een tekstverwerker direct samen met de bijlesgever aantekeningen te maken en er is een whiteboard om alles via tekeningen duidelijk te maken.

Ik wil mij aanmelden als bijlesgever, hoe gaat dat?

Je meldt je geheel gratis aan bij TutorChannel als bijlesgever. Je doorloopt het stappenplan en hierin geef je jouw voorkeuren en ervaring aan. Klaar is kees! Je bent dan beschikbaar voor jouw eerste sessie.

m

Waarom moet ik documenten uploaden om uitbetaald te krijgen?

Wij maken gebruik van Stripe om de betalingen te verrichten. Om dit allemaal veilig en volgens de regels te laten verlopen, is Stripe verplicht om te verifiëren wie je bent en waar je woont. Uiteraard is dit eenmalig en wordt dit gedaan om frauduleuze transacties te voorkomen.

Rekent TutorChannel inschrijvingskosten?

Nee, er zijn geen extra of verborgen kosten voor het gebruik van TutorChannel. Je kunt je gratis en vrijblijvend inschrijven.

Wanneer kan ik bijles geven via TutorChannel?

Iedereen kan huiswerkhulp aanbieden. Leerlingen hebben de mogelijkheid om te filteren op bijvoorbeeld alleen docenten of universitaire studenten.

Wat is het verdienmodel van TutorChannel?

Wij verhogen het uurtarief van de bijlesgever met 15% service kosten, hier zijn we heel transparant in. 

Hoe krijg ik meer aanvragen van leerlingen?

Uiteraard moet je opvallen bij de leerling. Dit kun je doen door aansprekende filmpjes over jezelf te maken en jouw motivatie om leerlingen te helpen met huiswerk. Mocht je merken dat jouw profiel veel bekeken wordt, maar dat je toch weinig aanvragen krijgt? Dan zou je jouw uurtarief kunnen verlagen.
Doe verder goed je best tijdens de sessies, zodat je een goede rating krijgt en reageer snel op verzoeken!

Waarom staat er een ander uurtarief op de website dan ik heb opgegeven?

Wij berekenen een service toeslag van 15% over je uurloon. Vandaar dat jouw tarief voor leerlingen hoger ligt dan jouw uurloon. 

Hoe zorg ik ervoor dat leerlingen mij te zien krijgen?

Een slim algoritme bepaalt wie als eerste getoond wordt. Dit heeft te maken met jouw reactietijd op jouw verzoeken, jouw gemiddelde ranking, jouw uurloon en of je uitlegfilmpjes hebt geplaatst.