Krijg direct huiswerkhulp

Supermakkelijk, probeer het vandaag!

Super makkelijk!

OF

Krijg direct huiswerkhulp wanneer je vastzit met je huiswerk!

 Huiswerkhulp 2.0.  Bekijk welke bijlesgevers er online zijn. Geef aan waar je mee vast loopt en krijg direct hulp via ons interactieve leerplatform. Supermakkelijk en erg flexibel!

Je hoeft niet te wachten op een match of een afspraak in te plannen. Je krijgt bij TutorChannel direct hulp bij je huiswerk.

 Je ziet direct wie er op dit moment online zijn. Je ziet de referenties en het uurtarief, zodat je meteen de juiste bijlesgever kunt uitkiezen. Ben je op ons interactieve platform geholpen? Fantastisch!

Beoordeel jouw bijlesgever en je kunt weer op eigen houtje verder. MetTutorChannel bespaar je veel tijd!

Bekijk wie nu online is

Stuur een verzoek

Krijg direct huiswerkhulp

Huiswerkhulp 2.0

On demand, flexibel en transparant

Waarom?

Wij willen de zoektocht van leerlingen wegnemen tijdens het maken van hun huiswerk. Zit je vast, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een kundig antwoord!

Hoe?

Door bijles “on demand” aan te bieden. Geen gedoe met het vinden van jouw match, maar direct online huiswerkhulp krijgen van iemand die op dat moment beschikbaar is.

Wat?

We bieden je een overzichtelijk platform waarbij je snel jouw bijlesgever kunt vinden die op dit moment beschikbaar is. Daarnaast bieden we je ons unieke leerplatform waar je door middel van een online videoverbinding,  een tekstverwerker, een whiteboard en het delen van documenten, supersnel geholpen wordt.

Zoek direct naar je perfecte bijlesgever

Deze bijlesgevers zijn direct voor je beschikbaar!

Referenties

Dit heeft mij veel tijd bespaard! Ik heb vaak gebruik gemaakt van TutorChannel. Supermakkelijk om te gebruiken. De tutoren zijn heel goed!

Joppe V.

Waarom bestond dit niet toen ik op de middelbare school zat? Mijn zoon zit nu veel minder lang aan zijn huiswerk. Hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen en vindt school weer leuk! Bedankt bijlesgevers! En bedankt TutorChannel!

Eva

Super flexibel. Ik betaal alleen voor de tijd dat mijn dochter daadwerkelijk huiswerkhulp krijgt. Geen gedoe met matchen en afspraken maken, gewoon snel wanneer en hoe lang je het nodig hebt. Super!

Ron

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!