Help leerlingen on demand met hun huiswerk, supermakkelijk!

Meld je nu aan en begin met geld verdienen.

Geef aan dat je beschikbaar bent

Accepteer een aanvraag

Geef direct online huiswerkhulp

Huiswerkhulp 2.0

On demand, flexibel en transparant

Geef zelf aan hoeveel je per uur wilt verdienen

Je hebt geheel de vrijheid om je eigen uurloon te bepalen en te wijzigen. Hou hierbij rekening met de 15% commissie die we van je inhouden.

Bepaal jouw tijden

Ben je aan het studeren of aan het chillen? Zet jezelf op beschikbaar bij TutorChannel, zodat je vanuit jouw luie stoel kunt wachten op nieuwe verzoeken.

Gebruik het gemak

Maak gebruik van TutorChannel om snel een leuke zakcent bij te verdienen.  Gebruik daarnaast het Leerplatfom om alle handvatten te hebben voor fantastische online bijles.

Referenties

Relaxed! Ik krijg af en toe verzoeken binnen van leerlingen wanneer ik aan het studeren ben. Superleuk om te doen! Zo kan ik mijn studie en bijbaan op een flexibele manier combineren.

Frank de R.

Als oud docent blijf ik graag betrokken bij het onderwijs. TutorChannel geeft mij de mogelijkheid om in contact te komen met leerlingen. Heel praktisch en professioneel geregeld. Je hebt meteen resultaat van je werk.

Rian V

Ik ben tweetalig opgevoed en ik vind het erg leuk om leerlingen te helpen met de Franse taal. Door het leerplatform kan ik leerlingen helpen wanneer ze de grammatica niet snappen of wanneer ze graag met iemand hun woordjes willen oefenen

Mathilde

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!